El Centre de Disminuïts Físics celebra el seu 14è aniversari

jul. 18, 2016 No Comments by

El Centre de Disminuïts Físics de la Clínica de Sant Josep celebra els actes del seu 14è aniversari amb múltiples activitats, la majoria de les quals pensades per estimular les activitats de les persones que hi resideixen. Del dilluns al divendres s’han programat tan diversos com una gimcana d’habilitat sensorials; partits de boccia, festa de l’aigua, dinar de germanor amb Ampans i el festival commemoratiu de l’aniversari, on la música tindrà un protagonisme especial.

 

Una de les activitats prèvies ha estat la Festa de les Famílies, aquest dissabte passat amb molta animació i diferents tallers pensats per a les famílies i també per als residents.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet