El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, presidirà l’acte dels 25 anys de DENSO Barcelona

jul. 06, 2016 No Comments by

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, presidirà el proper divendres, 8 de juliol, l’acte central per celebrar els 25 anys de la implantació a Sant Fruitós de Bages de la multinacional japonesa DENSO Barcelona, líder mundial en la fabricació de components electrònics per a l’automoció.

 

DENSO Barcelona compta amb una plantilla de més de 700 treballadors i va tancar el 2015 amb vendes per valor de 270 milions d’euros. La indústria, que és un referent a la Catalunya Central i al propi grup DENSO, ha acabat la vuitena expansió de la planta amb uns 2.000 metres quadrats nous que inclouen un nou centre tècnic, de formació i millora del centre d’inspecció. En total, la superfície productiva de DENSO és de 31.000 metres quadrats. La previsió de vendes d’aquest 2016 és assolir els 290 milions d’euros.

 

Acte 25è aniversari
L’acte del 25è aniversari comptarà amb una àmplia representació institucional. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, estarà acompanyat pel conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i la directora general d’Indústria de la Generalitat, Núria Betriu. També hi participaran la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, i l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés. L’acte inclourà una visita a les instal•lacions de DENSO Barcelona i comptarà amb la presència de la consol general adjunto del consolat japonès de Barcelona Akiko Sagano, una àmplia representació dels alt càrrecs directius de la multinacional japonesa vinguts des de Japó, dels expresidents de DENSO Barcelona i dels centres educatius, tecnològics i representants sindicals. La celebració del 25è aniversari de l’empresa inclourà un dinar a Món Sant Benet el mateix divendres al migdia adreçat a tota la plantilla de treballadors de DENSO Barcelona.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet