Torna la programació d’activitats infantils de Quin Passeig per a les tardes del mes de juliol

juny 30, 2016 No Comments by

Quin Passeig ja té a punt la seva proposta d’activitats infantils per aquest estiu, que s’iniciaran el proper 5 de juliol. En aquesta ocasió, es torna a comptar amb la implicació d’entitats de la ciutat per tal d’oferir als nens i nenes un espai d’oci, educació i diversió en una de les zones més emblemàtiques de Manresa com és el Passeig. Els tallers tindran lloc cada dimarts, a les 6 de la tarda, a la terrassa del bar Plaça i seran gratuïts tot i que cal inscriure’s enviant un correu electrònic a info@quinpasseig.com.

Les entitats col·laboradores dels tallers d’enguany són Parc de la Sèquia, Pastateca, ILA School i Pintures Sagrada Família. La primera de les activitats, el dia 5 de juliol, anirà a càrrec de Parc de la Sèquia i consistirà en plantar llavors d’alfàbrega o julivert en una torreta que els nens prèviament hauran pintat i decorat. Amb la planta, se’ls donarà una fitxa explicant com cuidar-la i receptes per cuinar amb aquestes herbes aromàtiques. Es tracta d’un taller que vol promoure el consum de proximitat, el regadiu del territori i la reutilització de materials que tenim per casa.

Pastateca serà l’encarregada del taller del dimarts 12 de juliol, en què els nens i nenes podran treballar la seva pròpia pasta fresca i endur-se-la a casa. A més, aprendran quin és el procés que se segueix per obtenir la pasta fresca o seca a partir del blat, i com es pot fer pasta amb farines integrals, fajols, blats antics, arròs, etc.

El taller del dimarts 19 de juliol anirà a càrrec d’ILA School, un clàssic dels tallers infantils del Passeig, que oferirà una classe d’anglès a l’aire lliure per a nens i nenes de qualsevol nivell, a partir d’una proposta molt lúdica amb globus i dibuixos amb què els nens aprendran conceptes en anglès relacionats amb l’estiu i les vacances.

El darrer dels tallers, el dia 26 de juliol, l’oferirà Pintures Sagrada Família i consistirà en fer figures amb jumping clay, una argila que els petits poden moldejar i treballar fàcilment. El reconegut il·lustrador Juan Ramon Domingo és qui conduirà el taller, un dels que més èxit ha tingut els darrers anys entre els més menuts.

Les activitats s’adrecen a nens a partir de 3 anys i tenen una durada aproximada d’una hora.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet