El conseller Baiget inaugurarà millores i nous serveis al complex turístic del Mas de la Sala

juny 15, 2016 No Comments by

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, inaugurarà aquest divendres a la tarda les millores que s’han portat a terme al complex del Mas de la Sala al terme de Sallent. Una de les novetats, que simbolitza la implicació amb el territori, és el nou accés enjardinat, amb  ceps de diferents varietats procedents de cadascun dels cellers de la DO Pla de Bages, del Consell Regulador, de la Confraria dels Vins del Bages i del propi Mas de la Sala. L’espai també compta amb un barraca de vinya que ha construït un experimentat pagès de la comarca.

El perfil de complex turístic sostenible s’arrodoneix amb la instal·lació de tres punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, dos dels quals són de recàrrega ràpida. Les bicicletes elèctriques tindran un espai propi per aparcar i un total de 20 endolls per recuperar el nivell òptim de la bateria.

La privilegiada ubicació de l’hotel i del restaurant, a peu mateix del l’eix del Llobregat, ha propiciat que la família Sala hagi habilitat una zona d’aparcament d’autocaravanes, inicialment per a vint places, però ampliable. Comptarà amb una estació de neteja i s’ha preparat una instal·lació per descarregar les aigües grises.

Festa dels vins i olis del Bages

La festa inauguració de les millores esdevindrà una autèntica festa dels vins del Bages. A 2/4 de 2 de la tarda, els convidats de diferents àmbits socials del territori tindran l’oportunitat de degustar vins dels 14 cellers que hi ha actualment a la Denominació d’Origen. A l’aperitiu es podran tastar olis de tres varietats del territori: la verdal Manresa, la vera i la corbella. Al dinar tindran un protagonisme especial els representants de tots els cellers.

L’acte coincidirà just amb l’inici del cap de setmana de Benvinguts a Pagès, una iniciativa promoguda per la Fundació Alícia i la Generalitat de Catalunya per donar a conèixer els productes i els productors del país. El Mas de la Sala, en condició de restaurant adherit presentarà un menú arrelat al territori amb: Crema freda de carbassó de l’hort de Cal Climent; Bacallà dels fogons (interpretació de la recepta a la manresana d’Ignasi Domènech), Fricandó de vedella ecològica de Pastures de Castelltallat i de postres, Mató de Cabrianes amb fruits vermells. Els vins seran de l’Oller del Mas i d’Abadal i el cava d’Artium, tots participants a Benvinguts a Pagès.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet