David Augé, nou president del Rotary Club de Manresa-Bages

juny 14, 2016 No Comments by

David Augé és el nou president del Rotary Club de Manresa-Bages. Aquest divendres es va celebrar la 27a Festa de Canvi de Junta de l’entitat a la Torre Busquet, al decurs de la qual Augé va prendre possessió. El nou president va agafar el relleu a Imma Riba, qui ha encapçalat el club els darrers 12 mesos. Els estatuts del Rotary preveuen el relleu presidencial de manera anual.

 

El nou president és el propietari de La Creadora de Manresa, establiment dedicat a la moda fundat al gener del 1936 i que per tant té una llarga trajectòria a la ciutat. Augé, que ha estudiat Ciències Empresarials a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), és la tercera generació al capdavant del negoci familiar, que en aquests moments compta amb dues botigues a la capital del Bages. Augé és també vicepresident del Club Tennis Manresa, esport fortament arrelat a la família. El nou president del Rotary Club de Manresa-Bages és una persona compromesa amb el territori pel qual intenta treballar des del seu àmbit de forma altruista.

 

La nova junta directiva ha quedat constituïda per: Sots-Presidents, Pere Massanés i Ignasi Llobet; Secretària, M. Mercè Tarragó; Tresorera, Dèlia Jordà; Macera, Maite Romero. Els presidents electes són, per al 2017-2018, Pere Moro i, per al mandat que s’iniciarà a mitjan 2018, Maite Romero.

 

El Rotary Club Manresa-Bages forma part d’una entitat implantada a tot el món i que promou diferents campanyes humanitàries entre les quals en destaca una per lluitar contra la pòlio. La nova junta mantindrà accions consolidades i que formen part del calendari d’esdeveniments manresans com el Concert de Reis. També convocarà  el Premi Simeó Selga i el premi a la joventut “Protagonistes del demà”, que en les darreres edicions ha tingut un nou i innovador format. A més, donarà continuïtat al premi “La ciència i els infants”, que s’ha convocat per primera vegada aquest any amb la col·laboració de la FUB.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet