Fira de Manresa aprova el nomenament d’Albert Tulleuda com a gerent

juny 03, 2016 No Comments by

El Patronat de Fira de Manresa, presidit per l’alcalde de la ciutat, Valentí Junyent, ha aprovat, en la seva reunió d’aquest migdia, el nomenament del manresà Albert Tulleuda com a gerent de Fira de Manresa. El nou càrrec iniciarà la seva tasca a partir del proper 1 de juliol.

Albert  Tulleuda és la persona seleccionada en el procés que va convocar l’Ajuntament de Manresa per cobrir aquesta plaça de directiu. Serà el  responsable de tirar endavant una nova etapa de la fundació, que té per objectiu reforçar la línia de treball de dinamització de la ciutat i de potenciació dels projectes estratègics i del turisme.

Fins ara, Fira de Manresa treballa bàsicament en la coordinació i organització d’esdeveniments i certàmens al Palau Firal i altres espais de la ciutat. La voluntat de l’Ajuntament és reforçar l’estructura de la Fundació, amb l’objectiu que desenvolupi una tasca més activa en l’àmbit de de promoció turística de la ciutat i de potenciació de projectes estratègics, com ara Manresa 2022.

Albert Tulleuda Lari (Manresa, 1968), és llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona, màster en Gestió Cultural també per la UB, amb un postgrau d’organització i gestió d’empreses culturals, i amb formació sobre turisme industrial i museus. Actualment és director del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, càrrec que ocupa des del març del 2008. Anteriorment va ser director-gerent de Fundació Cardona Històrica i gerent de Cal Roja de Cardona SL.

 

Com a director del Museu de la Pell d’Igualada, és membre de la Comissió Executiva i cap del programa de turisme industrial del Sistema Territorial del MNACTEC, membre de la Comissió Executiva Tècnica de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya, representant a la Xarxa de Museus de la Diputació, etc. Ha comissariat exposicions, és autor de comunicacions i articles sobre gestió cultural i turística i ha col·laborat amb alguns mitjans de comunicació.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet