Aquest dissabte, milers de visitants a l’ExpoBages Ascensió 2016

maig 21, 2016 No Comments by

Els bons presagis per a l’ExpoBages Ascensió es compleixen quan ben aviat es clourà la jornada de dissabte, la central d’aquesta fira que ha fet moure milers i milers de persones pel centre de la ciutat. De la plaça Major al Passeig de Pere IIII, Guimerà, Muralla, plaça Sant Domènec, Plana de l’Om i altres carrers han estat molt concorreguts i els expositors han tingut l’oportunitat de contactar amb molt potencials clients.

L’activitat comercial s’ha combinat amb moltes propostes de caràcter artístic i lúdic que han convertit Manresa amb una ciutat plena de bones vibracions. El cotxes han ocupat una molt important superfície firal i, a més a més, la plaça Porxada, s’ha convertit en punt de sortida i d’arribada, del vehicles de prova dels concessionaris presents a la fira.

L’acte inaugural, al Centre Cultural del Casino, l’ha presidit el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, el qual ha lloat la fira i la capacitat de tirar endavant un certamen d’aquestes característiques. A la vegada, en relació al dèficit d’infraestructures ferroviàries que ha deixat palès el president de la Cambra de Comerç de Manresa, Pere Casals, ha acceptat desplaçar-se de Barcelona a Manresa per constatar un servei que no respon a les necessitats del territori. Baiget s’ha mostrat sensible a aquest tema i ha fet èmfasi que, a banda del transport de viatgers, cal millorar el de mercaderies per ferrocarril.

En els seus parlaments l’alcalde, Valentí Junyent, ha remarcat la importància de les empreses com a creadores de riquesa i també ha volgut remarcar el fet que l’ExpoBages Ascensió és un èxit gràcies a la suma d’actius, un fet que també ha posat de manifest el president de la comissió organitzadora, Llorenç Juanola. En nom de Manresa Comercial ha adreçat unes paraules, el vicepresident de la UBIC, Sebastià Suet, per donar valor a la fira i de la qual  en són part organitzadora, conjuntament amb Fira de Manresa.

En el decurs d’aquest acte s’ha lliurat l’emblemàtic guardó Pollet d’Or a l’empresa Tous, per la seva capacitat empresarial, exitosa i amb una gran projecció internacional. Ha recollit el premi, en nom de la família, l’alt directiu, Julià Piñeyro que, a part d’agrair a l’organització, ha manifestat la voluntat de continuar creixent en el decurs dels propers anys.

La fira continuarà oberta fins demà a les 9 del vespre.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet