ExpoBages Ascensió 2016 atorga el Pollet d’Or a Tous

maig 20, 2016 No Comments by

L’ExpoBages Ascensió 2016 atorgarà aquest dissabte el seu premi més simbòlic, el Pollet d’Or, a l’empresa manresana Tous. Aquest guardó s’atorga anualment a una empresa que ha apostat pel territori i que ha estat capaç d’innovar, crear riquesa i projectar-se. L’elecció ha anat a càrrec de la comissió organitzadora de la fira, que ha valorat altres propostes també molt rellevants i que són susceptibles de tornar a deliberar de cara a la pròxima edició.

El nom de Pollet d’Or fa referència a l’èxit aclaparador, en la primera edició de l’ExpoBages, de l’estand d’Escorxador d’Aus Pujol que obsequiava un pollet als assistents. D’ença que es va instaurar el premi s’ha atorgat a Míriam Ponsa; Compact Hàbit (Josep Tragant); Kids&Us (Natàlia Perarnau); Señor (Josep Ribas); Oliva-Torras (Sebastià Catllà) i Promotor/Les Comes (Pep Vila).

L’acte inaugural de l’ExpoBages Ascensió 2016 se celebrarà al Centre Cultural del Casino, a la 1 del migdia, sota la presidència del conseller Jordi Baiget, màxim responsable de la conselleria d’Empresa i Coneixement i l’alcalde de Manresa i president de Fira de Manresa, Valentí Junyent.

Avui divendres a la tarda, ja obriran la majoria dels estands ubicats al centre de Manresa. La mostra s’allargarà durant tot dissabte i diumenge. Una de les noves activitats previstes per aquesta edició que és el tast i mostra de productes del Bages es concentrarà al llarg del dissabte a la Plaça Major.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet