Motocicletes, vehicles i tractors clàssics tindran un sector propi a l’ExpoBages Ascensió 2016

maig 06, 2016 No Comments by

L’ExpoBages Ascensió 2016 dinamitzarà el sector de la plaça Clavé i els carrers Mestre Blanch i Jaume I amb la mostra de motocicletes, vehicles i tractors clàssics amb la voluntat que la fira multisectorial sigui també el reflex d’episodis de la història del darrer segle del país.

En la darrera edició es va optar per la presentació de tractors antics i ara s’eixampla a altres vehicles que es consideren singulars i que seran un atractiu més per la fira que té a la plaça Sant Domènec un dels seus epicentres. A aquest indret hi ha confirmada la participació de la firma Tomàs Bellès, que exposarà les darreres tendències en destacades marques de motocicletes. A cavall de la mobilitat i la innovació a aquest sector hi haurà l’empresa Giracat, uns monocicles elèctric que es presenten com una oportunitat per moure’s d’una forma sostenible.

Tot i que l’ExpoBages Ascensió començarà el divendres, dia 20, la inauguració oficial serà el dissabte 21, sota la presidència del conseller Jordi Baiget, responsable d’Empresa i Coneixement i l’alcalde de Manresa i president de Fira de Manresa, Valentí Junyent. La mostra tancarà portes diumenge al vespre.

Actualment la comissió organitzadora d’ExpoBages Ascensió 2016 treballa per aconseguir que a la Plana de l’Om hi hagin propostes de caràcter turístic i s’ha confirmat que al carrer del Born i el Nou hi haurà petites parades de caràcter artesanal

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet