L’institut Lacetània de Manresa, immers en els projectes europeus Erasmus+

maig 04, 2016 No Comments by

L’institut Lacetània de Manresa continua immers en diferents projectes europeus gràcies als quals els seus alumnes tenen l’oportunitat de treballar de manera coordinada amb estudiants d’altres països del continent. A finals del mes d’abril, un grup d’alumnes del cicle formatiu de grau superior d’Automatització i robòtica industrial van viatjar fins a Polònia per participar en uns tallers de formació sobre control numèric. La trobada formava part del projecte anomenat MICA (Mechanical Industrial Collaborative Assignments) en el qual també participen centres educatius de Portugal, Polònia, Alemanya, la República Txeca i Finlàndia. Els estudiants van estar acompanyats per tres professors de l’institut manresà.

D’altra banda, alumnes i professors del Lacetània han participat a una reunió transnacional del projecte Erasmus+ Target 2020 que ha tingut lloc a Grècia. Aquest projecte està coordinat per l’institut Lacetània i té com a objectiu l’estudi del mercat laboral i la problemàtica de l’atur a Europa. La trobada, que va tenir lloc a l’illa de Thassos, va servir per posar en comú els treballs realitzats fins ara i alguns alumnes van poder exposar la seva feina en relació al projecte. Els assistents provenien de països com Grècia, Turquia, Alemanya, Itàlia i Polònia.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet