700 persones participen a la Caminada Popular de Sant Joan de Vilatorrada en una jornada cívica

abr. 27, 2016 No Comments by

Unes 700 persones van participar diumenge al matí a la Caminada Popular de la Festa de la Primavera de Sant Joan de Vilatorrada. La sortida va ser tot un èxit amb una climatologia molt favorable i un ambient festiu i cívic. Els participants, públic familiar del municipi, van poder escollir els dos recorreguts de 9 i 14 quilòmetres respectivament. El públic va poder gaudir dels paratges naturals de l’entorn de Sant Joan de Vilatorrada en una edició en què es van estrenar les inscripcions a través d’internet.

 

Múltiples col·laboradors

Des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada es vol fer un agraïment públic a Protecció Civil, als alumnes de l’IES Quercus, als Escacs Vilatorrada, a la Penya Barcelonista, als Amics Ciclistes, l’entitat VEC i als tècnics municipals que gràcies a la seva col·laboració i implicació la Caminada Popular va transcórrer tal i com estava previst.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet