Últims dies per participar a Llibres Creuats i al concurs de fotos de Sant Jordi de Quin Passeig

abr. 26, 2016 No Comments by

Dues de les accions organitzades per Menjar i Beure Manresa amb motiu de la diada de Sant Jordi encaren aquests dies la seva recta final. D’una banda, Llibres Creuats, la proposta per intercanviar llibres i contes en català en restaurants i cafeteries de la ciutat, s’acabarà aquest dissabte després d’haver estat en funcionament durant tot el mes d’abril. Per participar en la iniciativa, que ha comptat amb la col·laboració del CNL Montserrat, només cal portar un llibre per intercanviar als establiments Passeig, Maïami, Cibus, Òscar, Casa Pío, Frankfurt Les Bases i Breicafè (cafeteria de la FUB) i, a canvi, se’n pot agafar un dels que hi han deixat altres participants. En el moment de deixar el llibre, a més, es pot omplir una butlleta per participar en el sorteig de diferents premis i s’obté un 2×1 en cafè. La proposta ha tingut molt bona acollida i es preveu donar-li continuïtat.

D’altra banda, el dia de Sant Jordi es va donar per inaugurada la campanya Quin Passeig 2016, que arriba a la seva 20a edició. Per aquest motiu, s’ha organitzat un concurs de fotos de la diada de Sant Jordi al Passeig de Manresa, que es fa a través d’Instagram etiquetant les fotos concursants amb l’etiqueta #quinpasseig. Hi ha temps fins dissabte compartir noves fotografies. La que obtingui més “likes” guanyarà un pack gastronòmic consistent en un àpat per a dues persones al restaurant Cibus, una visita amb tast al celler Artium d’Artés i una classe personalitzada a l’escola de cuina Lleure.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet