Sant Joan de Vilatorrada dibuixa la primera ruta en BTT pel terme municipal dirigida al públic familiar

abr. 26, 2016 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha dibuixat la primera ruta en BTT pel terme municipal dirigida al públic familiar. El recorregut s’ha dissenyat des d’un punt de vista lúdic i ofereix un circuit de 26 quilòmetres que ressegueix els principals elements d’interès del patrimoni històric i natural del municipi amb un desnivell acumulat de 338 metres. El recorregut, ideat des de l’empresa ubicada a Sant Joan de Vilatorrada GuiesBtt.cat, dóna molt protagonisme a l’entorn natural del nucli urbà, però també passa pels punts més destacats del nucli (plaça de l’Església, antigues fàbriques tèxtils, Escola de Música, Mas Llobet, Mas Vilatorrada, etc). El circuit passa pel riu Cardener, els horts del Poal, les antigues tines de vinya, el Torrent Fondo, les Torres de Bages, Joncadella, Sant Martí de Torroella i la falda de Collbaix, entre d’altres.

 

Elements turístics

En el marc de la presentació del circuit de BTT, el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, Eduard Mata, ha explicat que “és hora que sapiguem identificar els elements d’interès turístic del nostre municipi i els posem en valor”. Mata ha recordat que “és la primera vegada que es dibuixa un circuit de BTT des d’un punt de vista lúdic i de lleure i ara es completa la feina iniciada amb la identificació de les rutes a peu d’aigua i secà”. L’Ajuntament treballa amb el Pla Director de Turisme de Sant Joan de Vilatorrada que, entre d’altres actuacions, estudiarà la manera de senyalitzar de manera homogènia i atractiva les rutes a peu i el nou itinerari en bicicleta. En un futur, es pretén que els participants també puguin seguir el recorregut a través d’una aplicació del mòbil geolocalitzada en format d’auto guia.

 

Estrena per Festa Major

La posada en escena del nou circuit de BTT es farà durant la propera edició de la Festa Major. Des de l’àrea de Turisme s’organitzarà una pedalada popular perquè tothom conegui el recorregut i se’l faci seu. Aquesta setmana ja es podran consultar tots els detalls de la ruta (itinerari, mapa, punts d’interès, etc) a la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet