Empreses i administracions del Bages sumen esforços per desenvolupar noves propostes turístiques al territori

abr. 26, 2016 No Comments by

Una setantena d’agents turístics del Bages han participat aquest matí a la jornada de Dinamització de Projectes Turístics, organitzada pel col·lectiu Bages Impuls i que s’ha dedicat a desenvolupar idees per a la creació de nous negocis turístics a la comarca. Satisfacció, entusiasme i participació han estat les paraules utilitzades per Ignasi Sala, president del Bages Impuls, per qualificar l’actitud i les sensacions després del treball conjunt que tots els participants han anat fent en diferents grups. I és que del que es tractava era de compartir propostes i teixir complicitats entre professionals d’àmbits diversos que tenen el turisme com a comú denominador.

 

La jornada s’ha centrat en els tres grans projectes turístics del Bages en aquests moments: el Geoparc, Manresa 2022 i l’enoturisme, per plantejar noves oportunitats de negoci al voltant d’aquestes propostes. A través d’un taller col·laboratiu, s’ha fet inventari de possibles nous negocis turístics que podrien néixer a partir d’aquests grans projectes. Segons Ignasi Sala “el primer i més important és que tots ens creguem que un Bages turístic és possible”.

 

La jornada de Bages Impuls ha servit també per visualitzar que sector públic i privat van a la una pel que fa a la projecció turística del territori. A la sessió hi han participat, a més de representants del sector privat, el regidor de turisme de Manresa i responsable de Manresa 2022, Joan Calmet, el conseller de turisme del Consell Comarcal del Bages i president del Geoparc, Josep Canals, i el president del Consell Regulador de la DO Pla de Bages, Joan Soler.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet