Sant Fruitós posarà rètols a la via pública per indicar els comerços locals

abr. 18, 2016 No Comments by

Els establiments comercials del municipi podran disposar d’una retolació específica a la via pública per tal d’indicar on es troba el seu establiment. Aquesta actuació té dues finalitats, per una banda fomentar els recursos turístics del municipi  i per l’altra potenciar l’economia dels establiments fent-los més visibles . A banda, aquesta acció permetrà realitzar una  actuació d´ordenació , neteja i unificació dels senyals urbans, i s’evitarà que s’embruti el mobiliari públic.

Els nous rètols indicatius seran de color groc i es col·locaran en un lloc consensuat entre l’establiment i l’Ajuntament.  Per tal d’implantar-los, s’haurà de pagar una taxa inicial i una taxa anual pel seu manteniment que anirà a càrrec de cada establiment . La retolació es col·locarà a petició dels comerciants.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet