Sant Fruitós de Bages programa una setmana d’activitats per a la gent gran del municipi

abr. 15, 2016 No Comments by

La presentació de les activitats de la setmana és el primer dels actes programats. Serà aquest proper diumenge 17 d’abril a  L’Esplai d’avis. A partir de 2/4 de 6 de la tarda el govern municipal desgranarà el programa d’activitats juntament amb el president de l’entitat. Al finalitzar l’acte es donarà un petit refrigeri als assistents i es podrà veure una mostra de manualitats.

El dilluns dia 18 es realitzarà una excursió a la granja escola de Santa Maria de Palautordera on es realitzarà un taller emocional per tal d’entrenar les habilitats socials i personals de la gent gran a través dels animals, el que permetrà fer front a pors i tabús.

Pel dimarts a 2/4 de 5 de la tarda hi ha programada una xerrada a càrrec de la policia local del municipi on es donaran consells de seguretat. Els assistents aprendran a fer front a possibles estafes, sobretot en l’àmbit dels subministraments com gas o electricitat o telefonia. Posteriorment al mateix esplai d’avis, es durà a terme un taller de cos i consciència i hàbits saludables a càrrec de Gisela Baraldés.

Una sortida al Castell de Montesquiu és l’activitat proposada pel dimecres. Un cop realitzada la visita guiada al castell, els assistents visitaran les bodegues Bosch de Sant Quirze de Besora i posteriorment es dinarà a Roda de Ter. El preu de l’excursió és de 24€ i la sortida està prevista a les 10 del matí des del   pavelló municipal.

Durant tot el dijous, i fins el dissabte 23 d’abril, la nova residència d’avis el Lledoner realitzarà unes jornades de portes obertes amb visites guiades per poder conèixer  les noves instal·lacions l´horari de visites serà de 10.30h a 14.00h i de 16.30h a  20.00h . El mateix dijous a  la tarda es durà a terme una jornada intergeneracional on petits i grans podran participar en un taller de risoteràpia, a 2/4 de 6 a L’Esplai. Per acabar la jornada amb bon gust de boca, s’ha programat la primera edició del concurs de berenars entranyables on es premiaran les propostes més originals, les més econòmiques i les més bones.

Divendres arriba el plat fort de la setmana amb el dinar de la Gent Gran al Malibú a 2/4 de 2 del migdia; prèviament es celebrarà una missa Rociera. Durant el dinar s’homenatjarà als avis més grans del poble. Recordem que hi ha 250 places disponibles i les inscripcions s’han de realitzar a l’àrea de cultura de l’ajuntament abans del proper 20 d’abril.

El dissabte s’anima a tota la gent gran a prendre part al ball de gala a les 6 de la tarda a L’Esplai i el diumenge a gaudir de l’espectacle de clausura de la setmana de la gent gran, també a les 6 de la tarda a l’esplai d’avis.

Recordem que totes les activitats són gratuïtes (a excepció de l’excursió al Castell de Montesquiu) i les inscripcions poden fer-se a l’esplai d’avis o bé a l’àrea de cultura de l’Ajuntament.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet