Visita a la nau de Creu Roja a Sant Fruitós de Bages

abr. 11, 2016 No Comments by

L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, la regidora de sanitat, Mònica Cruz i la de serveis socials, Cristina Murcia, han visitat les instal·lacions de Creu Roja de Sant Fruitós de Bages, ubicades al polígon Sant Isidre.

L’equipament, inaugurat  fa un any i mig, serveix per guardar-hi tota mena de productes de primera necessitat per a persones amb risc d’exclusió, com poden ser persones grans o infants, alhora que disposen d’un espai destinat a material per a donar suport en cas de catàstrofes.

Durant la visita, el president de Creu Roja, Miquel Riera, i la coordinadora de l’entitat, Olga Macias, han acompanyat a l’alcalde i les regidores a fer un recorregut per les instal·lacions i els han explicat els diferents programes que duen a terme.

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages ja ha participat amb l’entitat Creu Roja en diferents projectes com la recollida solidària de joguines.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet