El servei de radioteràpia a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa s’obrirà al juny

abr. 08, 2016 No Comments by

El conseller de Salut, Antoni Comín, ha visitat avui les instal·lacions de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa de la Fundació Althaia. Durant la visita, el conseller ha anunciat que a partir del mes de juny entrarà en funcionament un servei de radioteràpia en aquest hospital, que beneficiarà tota la població de referència del centre. Actualment, més de 400 persones es desplacen fora de la capital del Bages per fer aquest tractament. L’entrada en funcionament d’aquest servei suposarà una inversió de 6 milions d’euros.

 

El conseller de Salut, Antoni Comín, ha subratllat que l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa és un centre de referència pel que fa a la qualitat. Després de la visita, el conseller ha anat a l’Ajuntament de Manresa, on ha participat a l’acte d’agraïment del projecte de desfibril·ladors Manresa Cardioprotegida.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet