Sant Vicenç de Castellet destina 37.000 euros del pressupost 2016 a un projecte votat per la ciutadania

abr. 07, 2016 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet destina 37.000 euros del pressupost d’aquest 2016 a una inversió que es decidirà a través d’un procés de participació ciutadana. El consistori dóna el tret de sortida al procés participatiu aquest dijous amb una sessió informativa a l’Espai Ateneu oberta als veïns i veïnes perquè coneguin els detalls del projecte. El consistori demana que les propostes tinguin impacte en la ciutadania, responguin a una necessitat concreta i que un cop executades no comportin més despeses.

 

Votacions al juliol

Un cop escollits els projectes finalistes es preveu que durant el mes de juliol es puguin votar les propostes. Les votacions es podran fer de manera presencial i també a través de la pàgina web municipal. L’Ajuntament es compromet a executar el projecte immediatament un cop es conegui la proposta guanyadora i que sigui una realitat a la tardor. El consistori ha impulsat una comissió que farà tot el seguiment del procés de participació ciutadana.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet