Més de 300 persones a la sessió informativa pels 39 nous llocs de treball de la residència de Sant Fruitós de Bages

abr. 07, 2016 No Comments by

La sala Nexe de Sant Fruitós de Bages ha quedat petita durant la sessió informativa que ha tingut lloc aquest dimarts al matí, per tal d’informar dels nous perfils professionals que acollirà la nova residència d’avis municipal el Lledoner, gestionada per l’Onada. El 60% de llocs de treball que generarà corresponen a auxiliars de geriatria, un 15 % a personal de neteja i la resta a perfils més concrets com infermers, fisioterapeutes, treballadors socials o recepcionistes.

 

Carme Pradera, cap de recursos humans de l’Onada, empresa que gestiona la contractació de personal, ha explicat els perfils demandats, alhora que ha exposat les tasques a desenvolupar per cada treballador. Pradera ha destacat que durant el procés de selecció de personal es posarà especial incidència en la formació dels candidats tot i que el perfil humà també serà rellevant. L’ajuntament, a través del servei local d’ocupació , gestionarà la recepció de les candidatures a través del contacte presencial al mateix ajuntament  o per via electrònica enviant un correu electrònic a roblessx@santfruitos.cat. Els interessats han de presentar una carta de presentació i el currículum vitae actualitzat. Alhora han d’estar inscrits a la xarxa Xaloc i indicar la referència de la vacant que sol·liciten.

 

Inauguració 

Recordem que aquest mes d’abril es preveu que pugui iniciar-se l’activitat a la nova residència d’avis. Un important equipament de tres plantes amb capacitat per acollir 71 usuaris en caràcter residencial i 30 al centre de dia. L’Onada és l’empresa que va ser adjudicatària del servei a través de concurs públic i que s’ha encarregat de les obres d’ampliació i disposa de més de 20 residències d’avis a tot Catalunya, tres d’elles a la Catalunya Central.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet