Sant Fruitós de Bages instal·larà fanals solars d’última generació a un tram del Camí Ral

març 31, 2016 No Comments by

A partir d’un estudi elaborat pels serveis d’enginyeria municipals, l’Ajuntament de Sant Fruitós ha sol·licitat a la Diputació de Barcelona vint-i-dos fanals solars autònoms, que permetran augmentar sensiblement la visibilitat i seguretat dels vianants d’un tram del Camí Ral, entre el polígon Riu d’Or i el carrer Sant Sebastià. La Diputació, que assumeix el cost dels fanals en el marc d’un programa d’ajuts als municipis, té previst lliurar-los durant el quart trimestre d’aquest any 2016.

 

A principis del 2015 es va fer una prova pilot, amb unes balises solars cedides per l’empresa fabricant, que no van donar el resultat esperat. Per això es va optar per aquest sistema que finançarà la Diputació i que respon als criteris de sostenibilitat i eficiència que vol l’Ajuntament.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet