L’ExpoBages Ascensió, que se celebrarà al maig, potenciarà més el sector de l’automoció

març 29, 2016 No Comments by

La comissió organitzadora de l’ExpoBages Ascensió té previst que la propera edició del primer certamen sectorial de Manresa i la seva àrea d’influència se celebri del divendres, dia 20 de maig a la tarda, al diumenge, 22 al vespre. Per quart any consecutiu la fira ocuparà dos trams del Passeig de Pere III, així com carrers i places del centre de la ciutat. Un dels objectius per aquest any és potenciar el sector de l’automoció que comptarà amb la participació de totes les marques que lideren el mercat.

Una de les novetats ja concretada entre les empreses adherides al Grup Automoció de Manresa, que coordina la presència del sector a l’ExpoBages Ascensió, és la possibilitat que els potencials compradors puguin provar el vehicle que els interessi. Cada concessionari tindrà dos turismes de prova, a punt de fer un circuit amb sortida i arribada a la plaça Porxada. Es considera que aquest és l’espai idoni per tenir-hi i començar el recorregut per Esquilets i carretera de Vic.

El sector de l’automoció serà, novament, el que ocuparà una superfície més important del recinte firal. Inicialment es preveu que hi hagi vehicle des de les immediacions de Crist Rei, Guimerà, Muralla del Carme, Muralla de Sant Domènec i plaça de Sant Domènec.

La comissió organitzadora de l’ExpoBages Ascensió confia en igualar o superar els 200 expositors de l’any passat. L’organització, tal com s’ha fet des del 2014, és conjunta entre la fundació Fira de Manresa i la UBIC, entitat que tradicionalment organitzava la Fira de l’Ascensió. El president de la comissió és Llorenç Juanola que, en les darreres edicions ha assumit aquesta responsabilitat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet