Sant Joan de Vilatorrada constitueix l’associació d’empresaris industrials

març 22, 2016 No Comments by

Sant Joan de Vilatorrada ha constituït l’Associació d’Empresaris Industrials dels Polígons d’Activitat Econòmica i Altres Zones de Sant Joan de Vilatorrada. L’àrea d’Empresa de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, a través del CIO, ha impulsat la creació d’aquesta entitat que compta amb una quinzena d’empresaris en aquesta fase inicial. L’associació ha aprovat els estatuts inicials i ha escollit la junta directiva amb representants de cada zona industrial.

 

Millores als polígons d’activitat econòmica

L’entitat treballarà per aconseguir millores als polígons d’activitat econòmica del municipi, millorar els serveis i les infraestructures empresarials i augmentar les oportunitats de negoci i tenir més visibilitat exterior com a grup d’empreses en general. Totes les empreses interessades a formar part de l’associació es poden posar en contacte amb el CIO Cal Gallifa a través del telèfon 93 876 40 40 o bé al correu electrònic gutierrezpa@santjoanvilatorrada.cat

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet