La 8a Fira del Vapor de Sant Vicenç de Castellet renova la imatge i se celebrarà el primer cap de setmana de juny

març 22, 2016 No Comments by

Una fotografia propera a l’any 1900 en què es veuen els membres de la primera orquestra de Sant Vicenç de Castellet esdevé la nova imatge de la Fira del Vapor, que enguany arriba a la 8a edició. El certamen, que recrea el treball a les fàbriques tèxtils, el ferrocarril i la vida quotidiana del municipi entre la segona meitat del segle XIX i els primers anys del segle XX, prepara nous espectacles i escenes de carrer. L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i la comissió organitzadora de la fira continuaran treballant per aconseguir la implicació de les entitats, dels comerciants i de les persones a títol individual que durant el cap de setmana participen a la Fira del Vapor.

 

Pàgina web renovada

La fira també compta amb una pàgina web renovada amb la nova imatge en què es podrà fer el seguiment de tota l’actualitat del certamen (www.firadelvapor.cat).

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet