Sant Fruitós ha celebrat la festa anual de la patrona de la Policia local

març 08, 2016 No Comments by

Aquest dijous passat va tenir lloc la festa anual de la Patrona de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages, presidida per l’alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés. L’acte va contar amb l’assistència de caps de diverses policies locals, bombers, Policia de Catalunya i Guardia Civil.

Dins el marc de la festa, es van dur a terme activitats des de bon matí, tot i que els actes més importants de la jornada van tenir lloc al migdia a la sala polivalent del Nexe on es van realitzar parlaments de la mà de l’Alcalde, el regidor Tomás Casero i el Cap de Policia Local de Sant Fruitós, Josep Maria Campdepadrós.

L’alcalde, Joan Carles Batanés, va destacar els canvis que s’han fet per millorar la unitat i va voler posar de manifest els reptes de futur que passen, per exemple, per l’ intercanvi d’experiències amb d’altres policies locals que poden resultar molt positives i enriquidores.

El regidor de Seguretat Ciutadana Tomás Casero també van voler destacar l’evolució notable de la policia al poble i, en la mateixa línia, Josep Maria Campdepadrós,  va mencionar la voluntat de servei, l’excel·lència i la professionalitat com trets fonamentals en el cos.

En acabar els parlaments es va signar un document de consolidació de vincles policials entre les policies locals de Lloret de Mar i Sant Fruitós de Bages. L’acte va concloure amb el lliurament de reconeixements i felicitacions a diversos membres de la policia local de la mà de Batanés, Casero i Campdepadrós.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet