Nostrum inaugura a Igualada i arriba a les 110 franquícies

març 07, 2016 No Comments by

Nostrum ha inaugurat avui un nou establiment a Igualada i arriba als 136 locals, dels qual 110 corresponen a franquícies. La fórmula de creixement per franquícies ha estat un dels detonants per aconseguir la important expansió d’aquesta firma que cotitza al Mercat Alternatiu Borsari des del desembre del 2014 amb el nom d’Home Meal.

La botiga d’Igualada està ubicada al centre de la capital de l’Anoia, a la plaça de la Creu, 12 i és la primera que hi ha a la comarca. El franquiciat és Jordi Garreta, un emprenedor que fa pocs mesos va assumir la responsabilitat de portar Nostrum a Vilafranca del Penedès. El local d’Igualada, com tots els que ha obert en els darrers anys, incorpora un espai per poder-hi menjar qualsevol del plats de l’àmplia carta que té Nostrum, una part dels quals a 1, 2, i 3 euros i propis de la cuina mediterrània.

Un 68% de les franquícies corresponen a persones que aposten per l’autoocupació. La resta de franquiciats són inversors que busquen un rendiment sensiblement superior als interessos que actualment ofereixen les entitats d’estalvi. La inversió s’amortitza en tres anys amb uns beneficis sobre facturació que, de mitjana, se situen en un 18%.

 

Menjar saludable

A banda dels plats propis de la cuina mediterrània, Nostrum comercialitza la línia ‘health’  pensada per a persones que volen cuidar-se d’una forma divertida amb ingredients diferents, i permet portar una dieta equilibrada, hipocalòrica , baixa en greixos, rica en àcids grassos omega 3 i rica en verdures i fruites. Es tracta d’elaboracions 100% naturals , sense conservants ni additius i que porten  ingredients que són tendència en la gastronomia i alimentació saludable, com quinoa o bulgur.

 

 

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet