Iniciativa creativa ‘PinART’ a Sant Vicenç de Castellet adreçada als joves

març 01, 2016 No Comments by

El Casal de Joves EL RKO de Sant Vicenç de Castellet treballa amb el projecte PinART que pretén potenciar la creativitat i l’expressió dels joves del municipi a través de la rehabilitació d’espais urbans amb murals pintats per a l’ocasió. Al mateix temps, la iniciativa pretén contrarestar la mala imatge que provoquen els grafits sense control que sovint es reprodueixen en diferents espais del municipi. Des de El RKO s’atenen els joves que volen fer un grafit i s’agilita el tràmit per sol·licitar la instància corresponent. En paral·lel, es poden fer grafits lliures al mur situat darrere les piscines sempre i quan no continuïn imatges ofensives.

 

Façana del Casal de Joves

En aquest context, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet vol cobrir la façana del Casal de Joves amb un mural que identifiqui l’equipament. Les propostes es poden fer arribar a través del correu electrònic elrko@svc.cat o bé al mateix equipament, situat al carrer Gran.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet