Un terç dels nous franquiciats de Nostrum correspon a inversors que busquen rendiments superiors al mercat financer

febr. 17, 2016 No Comments by

El 32% dels nous establiments que ha franquiciat Nostrum en el darrer 2015 correspon a inversors que esperen que els seus diners obtinguin rendiments substancialment més alts que els que ofereixen els productes financers. El creixement en el darrer any ha estat d’un 7% d’inversors. Aquesta tendència va en detriment del percentatge de persones que opten per Nostrum con a font directe d’autoocupació que encara esdevé majoritària, amb el 68%. Actualment de les 135 botigues Nostrum obertes, 110 corresponen a franquícies la majoria de les qual ofereixen, de mitjana, un 18% de beneficis sobre facturació. L’amortització de la inversió és, també de mitjana, de 3 anys. Els establiments més ben situats, i amb espai per a poder-hi menjar i amb l’ampli ventall de línies de productes de menjar, comporten una inversió que pot ser d’uns 150.000 euros. A banda dels que estan ubicats al sud de França, els darrers locals que s’han obert han estat a Sant Sebastià, Bilbao i Barcelona.

 

Més inauguracions

Per als propers dies es contemplen inauguracions a Igualada -22 de febrer- i el Vendrell -3 de març-. Nostrum, que va obrir el seu primer establiment l’any 1998 a Barcelona, està present a moltes ciutats mitjanes i grans de l’estat, sobretot a les comunitats de Catalunya, Madrid i País Basc. Pertany a l’empresa Home Meal, que cotitza al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) des de fa poc més d’un any.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet