Tomeu Penya torna a Sant Fruitós Bages 21 anys després

febr. 15, 2016 No Comments by

El proper dissabte 20 de febrer, a les 9 del vespre, el popular cantautor mallorquí Tomeu Penya presentarà el seu darrer treball “Optimista” a l’escenari del Teatre Casal Cultural, dins la programació cultural de Sant Fruitós de Bages. Penya va actuar durant dos anys seguits amb molt d’èxit al pavelló de Sant Fruitós de Bages amb motiu de la Festa Major d’Estiu, a meitat de la dècada dels 90. En aquesta ocasió presenta amb un espectacle més intimista pensat per sales petites de concerts, on a més del seu “Optimista” també farà un recorregut pels seus èxits de sempre, des d’aquell mític disc “Illes dins un riu”. El cantautor rebrà el reconeixement de Sant Fruitós.

 

Tomeu Penya presenta nou disc anomenat “Optimista” on el cantautor mallorquí, acompanyat del seu amic Simó Pocoví, inicia una gira que el portarà per tot Catalunya, Balears i Andorra, una oportunitat única de veure un dels cantautors més admirats i estimats de casa nostra amb un espectacle diferent, ple de bones cançons i grans dosis d’humor. No hi faltaran els seus gran èxits de sempre com “Mallorquins i catalans”, “Illes dins un riu” o “Duc el dimoni dins jo”.

 

Sobrassada amb formatge i  Pomada

Per acompanyar la vetllada musical, els assistents podran degustar, inclòs dins el mateix preu de l’entrada, un deliciós pintxo de sobrassada i formatge i un xarrupet de Pomada Xoriguer, per acostar-nos a l’ambientació illenca.

Des d’una hora abans i fins una hora després del concert hi haurà servei de bar a càrrec del Nou Celler, on també està previst que hi passi en Tomeu per fer-se les típiques selfies amb els assistents que ho desitgin.

 

Entrades a 16 euros

Encara hi ha entrades a la venda anticipades al preu de 16€ a l’àrea de cultura de l’ajuntament, al Nexe, i també a les taquilles del Teatre Kursaal (Manresa) i per internet a www.kursaal.cat El preu de les entrades el dia de la representació serà de 18€, i en el cas que en quedin es podran comprar al Teatre Casal Cultural des d’una hora abans de l’inici de la funció.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet