Visita de la delegada del Govern a la Catalunya Central a Sant Vicenç de Castellet

febr. 12, 2016 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha rebut la visita de la nova delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Laura Vilagrà. L’equip de govern municipal, encapçalat per l’alcalde Joan Torres, ha traslladat a Vilagrà els principals projectes amb què treballa el consistori, que ha demanat la complicitat de la Generalitat. Una de les qüestions que s’ha tractat és la futura construcció del vial d’accés als polígons industrials que també permetria desencallar la sortida en direcció sud de la C-55.

 

Més projectes

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet també ha explicat a la delegada del Govern la situació urbanística dels polígons d’activitat econòmica. El consistori treballa en l’auditoria i planteja la modificació del Pla General d’Ordenació. Finalment, també s’ha tractat el projecte de rehabilitació de Castellet que s’anirà executant per fases els proper anys i que ja ha començat. L’alcalde Joan Torres ha destacat la complicitat i la bona sintonia que ha tingut la trobada amb la representant de la Generalitat al territori.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet