Entra en servei part de la rotonda que facilita l’accés a Sant Fruitós de Bages

febr. 12, 2016 No Comments by

Ahir dijous al matí l’alcalde de Sant Fruitós,  Joan Carles Batanés, va visitar les obres de la rotonda de la carretera de Berga (C-16c), acompanyat de la direcció facultativa, de personal de l’empresa constructora i de tècnics municipals. Els treballs avancen a bon ritme i a partir de demà ja es circularà per la meitat de la rotonda que està més avançada. Es preveu que els treballs s’acabin a primers d’abril i, per tant, pugui entrar el servei la nova infraestructura. Aquesta rotonda permetrà accedir i sortir a la C16c des l’avinguda Girona i des del carrer Sant Ponç amb plena seguretat, a més de comptar amb una vorera i un pas de vianants que permetrà travessar i anar a peu des del poble cap al cementiri.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet