Sant Fruitós de Bages incorpora un agent de convivència escolar

febr. 03, 2016 No Comments by

La Policia Local de Sant Fruitós és a punt d’incorporar un agent de convivència escolar. Aquesta figura haurà de fomentar i millorar la relació entre la Policia i els membres de la comunitat educativa, l’escola i el seu entorn.

Les principals funcions de l’agent de convivència escolar seran les de recollir i actualitzar les dades dels centres, la gestió dels conflictes de proximitat, la seguretat dels centres i la col·laboració amb els esdeveniments propis que es sol·licitin.

D’altra banda col·laborarà en campanyes d’educació viària i mobilitat, així com el control i actualització de la seguretat activa: claus, control d’alarmes, inspecció de seguretat en zones de jocs infantils i esportives. I totes aquelles atribucions que puguin sorgir en el servei.

L’agent de convivència escolar és una aposta pel foment de la proximitat entre la comunitat i el cos de seguretat municipal.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet