Althaia i FC Barcelona acorden línies de col·laboració en formació de professionals de la medicina de l’esport

febr. 02, 2016 No Comments by

Professionals de la salut del Centre Integral de Medicina Esportiva, Traumatologia i Rehabilitació (CIMETIR) de la Fundació Althaia de Manresa podran millorar la seva formació a la ciutat esportiva del Futbol Club Barcelona gràcies a un acord que han signat fa pocs dies les dues institucions.

El conveni preveu que anualment entre dos i quatre professionals del CIMETIR puguin fer les pràctiques en un entorn de prestigi i exigent com és l’entitat blaugrana amb la finalitat de perfeccionar, potenciar, enfortir i millorar la seva expertesa. En el document que han signat el director general del F.C. Barcelona, Ignasi Mestre, i el director general d’Althaia,
Manel Jovells, es deixa constància que la vigència de l’acord és de tres anys, prorrogable, i que cadascun dels professionals que faci pràctiques tindrà un tutor que l’hi haurà assignat l’entitat esportiva.

Aquest conveni arriba al cap de pocs dies que s’hagi fet públic que la Fundació Althaia, a través del CIMETIR, s’ha fet càrrec dels serveis mèdics de l’ICL Manresa. També, aquest desembre passat, la Generalitat va fer públic que atorgava el màxim nivell als serveis de medicina de l’esport que es present al CIMETIR, una categoria que només disposen quatre centres a tot Catalunya: Girona, Tarragona, Lleida i CAR de Sant Cugat.
Sobre el CIMETIR
El CIMETIR és un centre la de la Fundació Althaia, operatiu des de l’any 2008. Amb una superfície de 520 metres quadrats, disposa d’un equip multidisciplinar. Cada any s’hi fan al
voltant de 1.500 revisions medicoesportives, una part de les quals corresponen a esportistes d’elit, com els del Bàsquet Manresa, la selecció estatal de waterpolo o atletes de primer nivell.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet