Castellbell i el Vilar estrena les millores en matèria de mobilitat

gen. 25, 2016 No Comments by

Aquest dissabte al migdia Castellbell i el Vilar ha estrenat de manera oficial les millores fetes darrerament a la carretera que travessa el municipi i a la plaça de Barcelona. L’alcaldessa Montserrat Badia, acompanyada pels regidors del consistori, ha donat la benvinguda al diputat delegat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega. També han participat a l’acte d’inauguració l’alcaldessa de Rellinars, Marta Roqué, els veïns de l’entorn i els representants del pubillatge del municipi.

 

Suport de la Diputació

Amb el suport de la Diputació de Barcelona s’han executat millores a la carretera C1411 a la intersecció amb la carretera BP1121. Aquesta primera actuació ha reduït el canvi de resant de la carretera, ha reurbanitzat la intersecció entre les dues vies i s’ha habilitat una plataforma de formigó pels vianants per connectar la Bauma i el Borràs. La segona acció ha estat l’adequació d’una rotonda a l’alçada de la confluència amb l’avinguda Catalunya, que fa més segura i àgil la circulació dels vehicles.

 

Plaça de Barcelona

Les millores dels darrers mesos s’han completat a la plaça de Barcelona. En una actuació assumida des de l’Ajuntament, s’ha refet el paviment i s’ha renovat l’enllumenat de tot l’entorn. A més, s’han habilitat noves pistes de petanca i estacions per fer activitat física a l’aire lliure que donen un nou aspecte a tota la plaça. Els veïns han pogut conèixer en primera persona les millores executades en un breu recorregut per tot aquest entorn.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet