Es digitalitzen els 129 números de l’antic diari ‘Castellet: periódico de la vida local’

gen. 24, 2016 No Comments by

La Biblioteca de Sant Vicenç de Castellet ha digitalitzat l’antic diari Castellet: periódico de la vida local en un projecte dut a terme des de la Diputació de Barcelona. Aquesta publicació quinzenal, editada entre els anys 1947 i 1955, recollia l’actualitat municipal, d’oci i esportiva del poble i incloïa publicitat. A través del fons de digitalització de publicacions Trencadís de la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona s’han digitalitzat els 129 números que fins ara es podien consultar en paper a través de tres volums a la Biblioteca Municipal.

 

Recuperar la memòria

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet valora molt positivament aquesta tasca de digitalització d’una publicació que sempre ha estat buscada en format paper. Ara, tots els usuaris també la podran consultar de manera àgil i ràpida a través d’internet al següent enllaç: http://trencadis.diba.cat/catalog/diba:136189

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet