Festa Major d’Hivern a Sant Vicenç de Castellet

gen. 15, 2016 No Comments by

Sant Vicenç de Castellet celebrarà la Festa Major d’Hivern entre els dies 22 i 24 de gener amb un protagonisme clar per a la música. Aquest dimecres es posen a la venda les entrades per als espectacles musicals. El públic infantil podrà gaudir de l’espectacle musical Gisela y el libro mágico, el concert jove anirà a càrrec del grup SèptimoA i es programarà el concert de La Vella Dixieland. En paral·lel, es proposa redescobrir el patrimoni del municipi a través de la inauguració de l’itinerari Sant Vicenç de Castellet; art, pedra, patrimoni. Aquest recorregut posa en valor deu elements ubicats en diferents espais del poble. Els elements comuns que fan de fil conductor són la pedra, Castellet, Montserrat, la cultura i les entitats locals.

 

Divendres, inici

El programa d’actes començarà divendres de la setmana vinent amb la missa i el pregó institucional a càrrec de l’actriu santvicentina Trini Montoliu. A la tarda hi haurà animació infantil i sardanes. Al vespre es farà la proclamació de la pubilla i l’hereu al teatre de la Societat Coral l’Estrella i agafarà el relleu el concert jove amb SèptimoA i un DJ convidat. Les entrades es poden adquirir a un preu de 5 euros a l’establiment Jordi Largo Fotògraf.

 

Activitats infantils

El musical Gisela y el libro mágico portarà l’exconcursant Gisela, d’Operación Triunfo, a la sala de Cal Soler dissabte a dos quarts de 6 de la tarda (entrades disponibles a un preu de 15 euros a l’establiment Jordi Largo Fotògraf). Abans, al migdia s’estrenarà el nou equipament infantil de la Plaça Catalunya que comptarà amb la presència de Pilarín Bayés i l’animació infantil a càrrec de Carles Cuberes. Diumenge a la tarda es projectarà la pel·lícula Atrapa la Bandera (cal recollir les entrades gratuïtes a l’OAC) a la Biblioteca. L’oferta infantil continuarà el diumenge 31 de gener amb el conte musical L’habitació de les joguines amb música de Tchaikovsky i Mozart, a càrrec de la pianista Marina Rodríguez. Serà a les 12 del migdia al mateix auditori de la Biblioteca adreçat a nens i nenes de 3 a 8 anys.

 

Més música

El concert de Festa Major portarà La Vella Dixieland a Sant Vicenç de Castellet. Serà el dissabte a les 10 de la nit a Cal Soler (entrades anticipades a un preu de 10 euros a l’establiment Jordi Largo Fotògraf) en una oportunitat per veure un grup referent a l’escena musical catalana que feia temps que actuava al territori.

 

Diumenge, darrer dia

La sortida per participar a l’itinerari Sant Vicenç de Castellet; art, pedra, patrimoni es farà a les11 del matí des de la plaça de la Generalitat amb l’arribada al Parc Catalunya, en què hi haurà una xocolatada. El Centro Cultural Andaluz proposarà un dinar amb les Migues Populars a Cal Soler. Els actes estan organitzats per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i el col·lectiu Activa’t. El mes de gener es tancarà amb el 1r Sant Vicenç en Dansa, el festival de danses folklòriques dels Països Catalans amb l’Esbart Marboleny, el Grup Mediterrània i l’Esbart Dansaire Santvicentí a Cal Soler a les 6 de la tarda.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet