El Consell d’Alcaldes demana una reunió amb la Generalitat per aclarir el sistema de descomptes a la C-16

gen. 15, 2016 No Comments by

El Consell d’Alcaldes del Consell Comarcal del Bages ha demanat una reunió amb el secretari general de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, per aclarir els dubtes que genera el nou sistema de descomptes a la C-16. El sistema, implantat des del 4 de gener, genera dubtes entre els usuaris i també entre els propis alcaldes a nivell institucional.

 

Dispositius de control

Els dispositius de control funcionen correctament als accessos a l’autopista a Sant Vicenç de Castellet, Viladordis, Bufalvent i Sant Fruitós de Bages-Navarcles. Davant les crítiques d’alguns usuaris per la manca d’aplicació dels descomptes de manera immediata, el Consell Comarcal del Bages ha pogut confirmar que els descomptes es registren de manera correcta a tots aquells vehicles amb Teletac que passen pels carrils indicats. El descompte s’abona a finals de mes a cada usuari. El Consell d’Alcaldes pretén aclarir tots els detalls del funcionament de les bonificacions amb la voluntat de millorar el servei i ajudar a descongestionar la C-55, mentre s’espera una solució definitiva per al territori.

 

Recull d’incidències

El Consell Comarcal registra els dubtes que genera la implantació d’aquest sistema i prepara una proposta de millora per exposar al departament de Territori en la reunió prevista per aquest mes de gener. En paral·lel, es recorda als usuaris que poden fer les reclamacions oportunes a través de la pàgina web d’Autema (https://www.autema.com/area-privada-de-clients/).

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet