El Concert de Reis del Rotary Club de Manresa-Bages clou diumenge les festes de Nadal

gen. 05, 2016 No Comments by

El Rotary Club de Manresa-Bages organitza la 14a edició del Concert de Reis amb l’objectiu d’omplir, la tarda d’aquest proper diumenge 10 de gener, el Teatre Kursaal. I és que tots els diners que es recaptin a través d’aquesta proposta cultural, en les darreres edicions l’import ha estat de 6.000 euros, es destinaran al projecte guanyador de la 14a edició del Premi Simeó Selga. Es tracta del Projecte mentors que guien, estimulen i encoratgen a joves perquè donin el millor d’ells en l’àmbit personal i professional,  d’AMPANS.

 

Programat amb la col·laboració de l’Ajuntament i de diferents empreses de la comarca, tindrà lloc a partir de les 6 de la tarda i, com ja és tradició, anirà a càrrec de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat. Dirigida per Josep Farré, l’orquestra presentarà una proposta pròpia d’aquestes festes. Al concert hi participaran el Cor Infantil i Cor Jove de l’Escola Coral de l’Orfeó Manresà que oferiran un repertori de nadales en aquest espectacle on no hi faltaran les sorpreses i el bon humor.

 

L’actuació de l’Orquestra Simfònica es dividirà en dues parts. La primera començarà amb l’”Obertura Oberon” de Carl Maria von Weber, continuarà amb el “Vals trist de Jam Julius Christ” de Sibelius, la polca francesa “Soldatenbruss” d’Eduard Strauss i la “Música de les esferes op. 235” de Joseph Strauss.  Per tancar aquesta primera part, interpretaran la sardana d’Eduard Toldrà “Sol ixent” i un conjunt de nadales catalanes de Salvador Brotons.

 

La segona part arrencarà amb el tango “Prepárense” d’Astor Piazzola, i seguirà amb un repertori de Johann Strauss (Jr), l’obertura “El Baron Gitano”, la “Marxa egípcia op. 335”, i la polca “Trisch Trasch op. 214”. L’orquestra tancarà l’actuació amb el “El Bell Danubi Blau” novament de Joahnn Strauss (Jr).

 

Les localitats per a aquest concert es poden adquirir, per 22 euros, a les taquilles del Teatre Kursaal, per telèfon 93 872 36 36 o mitjançant el web del Kursaal. A més, amb l’objectiu d’aconseguir ampliar la dotació econòmica del premi, es disposa d’una FILA 0. Per això, tothom qui hi vulgui col·laborar, pot fer aportacions al número de compte de Catalunya Caixa: 2013 6010 13 0201330508. S’aconsella que en fer l’aportació s’hi faci constar el nom, a no ser que es vulgui quedar en l’anonimat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet