Sant Fruitós de Bages presenta la seva mascota com a Ciutat del Bàsquet Català 2016

des. 24, 2015 No Comments by

Dimarts vinent, 29 de desembre, la sala de plens de l’Ajuntament, acollirà a partir de les 8 del vespre, la presentació de la mascota que simbolitzarà Sant Fruitós en condició de Ciutat del Bàsquet Català 2016.

 

Aquesta mascota és el resultat del concurs que es va convocar a tots els centres escolars del municipi, entre els alumnes dels cursos compresos entre 3r de primària i 4t d’ESO. La participació en aquesta convocatòria va assolir un gran èxit arribant als 400 participants, que han fet propostes originals i interessants reflectint els valors del bàsquet i relacionant-los amb Sant Fruitós de Bages.

 

En el decurs de l’acte del dia 29, es lliurarà el premi al guanyador del concurs, consistent en diferents paquets d’entrades per assistir als partits dels equips catalans de la Lliga Endesa i un val per valor de 100€ per a compres a  determinats comerços del municipi.

 

L’alt nivell de les propostes rebudes ha portat al jurat del concurs a atorgar diferents accèssits que també seran lliurats en el mateix acte.

 

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet