El Rotary Club de Manresa-Bages reparteix 20 urnes en una nova edició de la campanya contra la polio

des. 22, 2015 No Comments by

Un any més, el Rotary Club de Manresa-Bages ha posat en marxa una iniciativa de recapte per contribuir en la campanya “End Polio Now”, impulsada per Rotary Internacional. L’objectiu d’aquesta proposta és eradicar totalment la poliomielitis, una malaltia infecciosa que afecta al sistema nerviós.

Gràcies a la col·laboració de diversos establiments, el Rotary ha distribuït 20 urnes d’acapte a diferents comerços de Manresa i de la comarca que estan a l’abast de tothom fins a finals de gener. L’objectiu és recollir fons per sufragar la vacunació contra la polio i crear les infraestructures necessàries per arribar a tots els racons d’Afganistan i Pakistan, els dos països encara endèmics. Durant el 2015, Nigèria ha deixat de ser un d’aquests països on la malaltia era endèmica.

Amb 15 euros es poden aconseguir 25 dosis de vacunació. Una dada amb la que el Rotary Club de Manresa-Bages fa una crida a totes les persones que cada any donen suport a aquesta iniciativa i recorda que queda molt poc perquè la poliomielitis sigui una malaltia que formi part de la història.

Des de l’any 1985, a través de la campanya PolioPlus, Rotary International ha vacunat més de 2.000 milions de nens i nenes arreu del món.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet