Les obres de la residència El Lledoner de Sant Fruitós segueixen a bon ritme

des. 21, 2015 No Comments by

Regidors, tècnics i professionals de L’Onada Serveis han visitat fa pocs dies l’evolució de les obres de l’ampliació i remodelació de la residència El Lledoner. Aquest mes de gener proper farà un any que van iniciar-se uns treballs que s’hauran d’acabar en el decurs del primer semestre del 2016 vinent.

Les obres que es porten a terme suposen la rehabilitació completa de la part vella de l’actual edifici, situat al nucli urbà de Sant Fruitós, l’ampliació de l’edifici en tota la seva superfície, arribant a tres plantes d’alçada, la creació de noves unitats de convivència, la implantació d’equips de nova generació i l’ampliació de serveis de cuina, menjador, gimnàs o zones comunes i d’oci, entre d’altres.

 

Aquestes obres suposaran també un augment de places per a usuaris, arribant al centenar de places en total. Així, de les actuals 20 places de residència i 10 de Centre de Dia, la residència El Lledoner passarà a tenir 71 i 30 respectivament, que generaran una trentena de nous llocs de treball.

 

L’Onada Serveis és l’empresa que es va adjudicar la gestió de la residència i que comportava l’execució del les obres que han entrat a la recta final. Mentre durant els treballs, els avis que vivien a la residència es van traslladar a Santpedor, on hi ha un equipament municipal que gestiona també L’Onada.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet