Contes nadalencs en anglès de Kids&Us per continuar l’aprenentatge a casa

nov. 24, 2015 No Comments by

Llegir contes en anglès és un recurs pedagògic excel·lent i una manera de passar una bona estona en família mentre s’aprèn un altre idioma. Per fomentar al màxim l’accés dels nens a estímuls de qualitat en anglès, Kids&Us ha creat dues col·leccions de contes adreçades a nens de 2 a 7 anys. Les protagonistes dels contes són la simpàtica ovelleta Betty Sheep (de 2 a 4 anys) i la inquieta i trapella Gina Ginger (de 5 a 7 anys). A través d’aquests personatges, els nens podran viure divertides aventures en anglès i familiaritzar-se amb aquest idioma.

Per a l’època de Nadal, els títols ‘Betty the Black Sheep. Snow Surprise’ i ‘Gina Ginger and the Christmas Fairy’ introduiran els més petits en el vocabulari i les expressions pròpies de l’hivern i el Nadal. A cada conte es treballa vocabulari i construccions específiques, adequades a l’edat dels nens, acompanyat per il·lustracions molt atractives.

Un llapis lector per a un anglès impecable

Els contes es poden utilitzar amb el Talking Pen, un dispositiu lector que reprodueix sonorament el contingut de cada pàgina. D’aquesta manera, llegir un conte en anglès no serà un problema per als pares que no dominin l’idioma. El Talking Pen, que es ven per separat i pot utilitzar-se amb molts dels productes editorials de Kids&Us, permet a més descobrir sons amagats entre les pàgines i convertir la lectura en una experiència amena i divertida.

Recursos online per a l’aprenentatge de l’anglès

Com a especialista i referent en el món de l’ensenyament de l’anglès, Kids&Us ajuda a les famílies en allò que millor sap fer: ensenyar anglès als més petits de la casa. A la pàgina web www.readmeastory.eu es pot accedir gratuïtament a jocs imprimibles i online per enriquir encara més l’experiència de l’aprenentatge.

Tots els llibres de les col·leccions de Gina Ginger i Betty Sheep, així com el Talking Pen, es poden comprar online a http://store.kidsandus.es

Sobre Kids&Us

Kids&Us és una empresa dedicada a l’ensenyament de l’anglès que ha desenvolupat un innovador mètode d’aprenentatge per a nens a partir d’un any d’edat basat en el procés d’aprenentatge de la llengua materna. Amb seu a Manresa (Barcelona), compta amb 266 escoles distribuïdes per 8 països en les que aprenen prop de 82.000 alumnes.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet