La Cambra programa un nou taller de formació per al comerç, sobre com rendibilitzar la gamma de productes

nov. 05, 2015 No Comments by

La Cambra de Comerç de Manresa ha programat un nou taller de formació per a comerciants, que en aquesta ocasió se centrarà en com rendibilitzar la gamma de productes. L’activitat, que s’organitza en el marc del programa de suport al comerç, és gratuïta i es farà el dimarts 17 de novembre, de 2/4 de 3 a 2/4 de 5 de la tarda. Per participar-hi cal inscriure’s al telèfon 93 872 42 22 o bé al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org.

Aquest nou taller vol apropar als comerciants del Bages les darreres tendències del món del comerç. Els assistents aprendran a dissenyar la seva pròpia gamma de productes, tenint en compte els canvis i tendències del mercat, a classificar-los segons la seva rendibilitat (productes estrella, populars, zombies, morts…) i a mesurar-ne la rendibilitat. També es parlarà de quines consideracions cal tenir en compte a l’hora de modificar preus, de com col·locar els productes per obtenir la màxima atracció i rendibilitat i es donaran a conèixer les tècniques més efectives de marxandatge.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet