Sant Vicenç de Castellet estrenarà al març l’edifici Impuls SVC

nov. 04, 2015 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet estrenarà el proper mes de març un nou espai destinat a les empreses i a l’ocupació. L’edifici Impuls s’ubicarà al número 50 del carrer Montserrat amb la voluntat de centralitzar els actuals serveis municipals de promoció econòmica i ocupació. A més, l’Ajuntament pretén que el nou equipament funcioni com a espai de coworking, formació i punt de trobada i reunió entre professionals del municipi. El centre també serà la seu de la nova Associació d’Empresaris dels Polígons de Sant Vicenç de Castellet, que s’ha constituït darrerament, i de la Unió de Botiguers i Comerciants del municipi.

 

Promoció econòmica i ocupació, serveis centralitzats

El centre acollirà el servei de promoció econòmica de l’Ajuntament amb informació i assessorament per a empreses, emprenedors i comerços. En matèria d’ocupació municipal, el Servei d’Ocupació Municipal (SOM) també es desplaçarà a aquest edifici oferint l’acollida, l’acompanyament i l’assessorament a les persones demandants de feina. El SOM dinamitza El Club de la Feina, gestiona les demandes de feina que arriben de les empreses del municipi i manté una relació directa amb el SOC i altres institucions que tenen competència en matèria d’ocupació.

 

Coworking, formació i reunions

L’edifici Impuls serà un punt de trobada i intercanvi de coneixement per als professionals que vulguin utilitzar l’espai per desenvolupar els seus projectes a través d’un contracte de lloguer. Aquest espai de coworking, equipat amb tot tipus de serveis (wifi, impressió, despatx, cuina, etc.), estarà obert als professionals que busquin complementar els seus projectes amb altres perfils professionals. L’edifici també comptarà amb espais per a reunions i programarà sessions de formació. L’Ajuntament també posarà a disposició de les empreses de Sant Vicenç de Castellet aquestes instal·lacions per a la celebració de reunions particulars o formació específica.

 

Servei d’informació urbanística

El projecte preveu potenciar el servei d’informació urbanística reforçant els canals d’informació entre l’Ajuntament i les empreses i comerços del municipi. Els tècnics municipals es traslladaran un dia a la setmana al centre per posar-se a disposició per donar informació sobre llicències d’obres i/o activitats, situacions urbanístiques, projectes de futures ampliacions, etc.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet