CatPress, Premi Gabinets de Comunicació 2015

nov. 02, 2015 No Comments by

CatPress ha estat distingida pel Col·legi de Periodistes de Catalunya amb el Premi Gabinets de Comunicació 2015 en la categoria Millor Estratègia de Comunicació Interna. L’empresa, fundada l’any 1999, té la seva seu a Manresa, compta amb una plantilla de cinc professionals i està especialitzada en l’elaboració i execució de plans de comunicació interns i externs per a empreses i institucions. La seva cartera de clients és àmplia i inclou organitzacions mitjanes i grans, algunes de les quals d’àmbit internacional.  Anteriorment l’empresa havia estat guardonada amb el Premi TIC-La Sèquia, i a títol individual, amb el Premi Nacional de Periodisme al Millor Reportatge.

El lliurament s’ha fet a Igualada amb la participació de l’alcalde d’Igualada i vicepresident de la Diputació, Marc Castells i representants d’entitats patronals i de destacades empreses. El col·legi de Periodistes ha reconegut el pla presentat des de CatPress Com combatre la síndrome “Me n’assabento abans al forn que a la feina” elaborat en relació amb la tasca duta a terme a la Fundació Hospital Sant Bernabé de Berga. El jurat ha valorat la resposta que es planteja al col·lectiu dels 300 treballadors de la Fundació per a una millor comunicació interna mitjançant eines de comunicació digitals com una intranet o bé activitats comunitàries. Al mateix acte es va reconèixer a la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i a la portaveu del Banc dels Aliments, Belén Giménez.

Blog CatPress

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet