Sant Joan de Vilatorrada celebrarà la Festa de l’Esport el 20 de novembre a Cal Gallifa

oct. 30, 2015 No Comments by

Sant Joan de Vilatorrada celebrarà la Festa de l’Esport 2015 el divendres 20 de novembre a Cal Gallifa. La vetllada, que ret homenatge a món de l’esport local, té obert el període de presentació de candidatures fins el proper dijous dia 5. La festa escollirà entre d’altres el millor esportista, la millor promesa, la millor trajectòria, el millor entrenador/a i el millor equip, entre d’altres.

 

Informació

La informació per presentar les candidatures està publicada a la pàgina web municipal (www.santjoanvilatorrada.cat) i també es pot consultar a l’àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament (93 876 42 40). La Festa de l’Esport se celebrarà a partir de dos quarts de 9 a la sala de cultura de Cal Gallifa.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet