Embarrats tanca la 3a edició revalidant el seu poder de convocatòria

oct. 25, 2015 No Comments by

25L’espectacle Un dia de festa de final del segle XIX, amb la participació de la Cobla de Camps, posa el punt i final a la tercera edició de la fira Embarrats aquest vespre a Sant Joan de Vilatorrada. La tercera edició del certamen ha renovat el seu poder de convocatòria amb una jornada amb molta afluència de públic aquest diumenge. Avui a Embarrats s’han programat els espectacles de carrer d’època, hi ha hagut les parades d’artesans, el comerç de l’ABIC ambientat d’època, la mostra de bestiar i les activitats per als infants. La fira ha estrenat amb èxit el nou espai de taverna – envelat a l’aire lliure amb una oferta contínua d’espectacles i una ambientació més acurada.

 

Visites a les antigues fàbriques tèxtils

Ahir al vespre, Embarrats va donar el tret de sortida al cap de setmana de recreació història a Sant Joan de Vilatorrada amb les visites teatralitzades a les antigues fàbriques tèxtils. El viatge al cor de les fàbriques va reunir prop de 1.000 participants dividits en grups. El públic va poder entrar a les antigues fàbriques Burés i Borràs amb nous itineraris i accions situades entre els anys 1910 i 1920 en una època amb les primeres protestes sindicals.

 

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada vol agrair la col·laboració de les entitats que han participat a la fira i de les nombroses persones que a títol individual han col·laborat amb Embarrats. Un centenar de persones han fet possible els espectacles que han format part del programa d’actes de l’edició de la fira d’enguany.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet