El CFP inicia la selecció d’alumnes per a un curs subvencionat de preparador programador de màquina eina amb CNC

oct. 22, 2015 No Comments by

El Centre de Formació Pràctica ha iniciat el procés de selecció d’alumnes per a un curs de preparador programador de màquina eina amb CNC que començarà a finals d’aquest mes d’octubre. Es tracta d’un curs de 1.140 hores, amb pràctiques en empreses, i que s’allargarà fins el mes de juliol del 2016. El curs és totalment subvencionat i s’adreça principalment a persones en situació d’atur i que estiguin buscant feina, tot i que també està obert a persones en actiu que vulguin millorar la seva situació professional.

Amb la realització del curs de preparador programador de màquina eina amb CNC els alumnes obtindran un certificat de professionalitat de nivell 3. El certificat de professionalitat és un document oficial que acredita les competències professionals d’una persona. Un dels avantatges de disposar d’aquest certificat és que pot convalidar-se per crèdits d’un cicle formatiu.

El curs inclou formació teòrica i pràctica a les instal·lacions del Palau Firal, que estan equipades amb maquinària com la que s’utilitza a la indústria real. Una part de la formació consisteix en pràctiques en empreses, amb possibilitats d’inserció laboral un cop finalitzat el curs.

 

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet