Embarrats buscarà les millors imatges d’època a través d’una nova edició del concurs de fotografia

oct. 21, 2015 No Comments by

Embarrats repeteix el concurs de fotografia enguany i buscarà aquest cap de setmana les millors instantànies de la tercera edició de la fira d’època. El certamen se celebrarà dissabte i diumenge i fa una crida a tots els aficionats a la fotografia a participar d’un concurs que compta amb l’organització de l’entitat Amics de la Fotografia de Sant Joan de Vilatorrada i la col·laboració de l’Ajuntament.

 

Dates i mecànica

Els participants podran presentar un màxim de tres fotografies fins el dia 8 de novembre al correu amics.fotografia.sjv@gmail.com Hi haurà premis per als tres primers classificats (70, 50 i 30 euros respectivament) en format de vals de compra bescanviables per a material fotogràfic a la botiga Contrast de Manresa.

 

Podeu consultar tota la informació a l’adreça http://amics-fotografia-sjv.blogspot.com.es/

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet