El Rotary Club de Manresa-Bages organitza un Sopar-Col·loqui amb l’empresari Jordi Senespleda Raventós

oct. 21, 2015 No Comments by

El Rotary Club de Manresa-Bages celebrarà el proper dijous 29 d’octubre un Sopar-Col·loqui a càrrec de l’empresari Jordi Senespleda i Raventos, General Manager de tesa tape, que farà una conferència que porta per títol “Factors que ens apropen a l’èxit empresarial”. La companyia que dirigeix Jordi Senespleda, tesa, és una de les principals fabricants mundials de solucions de productes i sistemes autoadhesius. Des de 1941, el nom de tesa® és la marca utilitzada per a tots els productes autoadhesius fabricats per un grup d’empreses que cobreix una àmplia gamma de diferents solucions de sistemes per a aplicacions industrials i professionals, així com uns 300 productes de consum.

 

El Sopar-Col·loqui, amb un preu 30 de euros, tindrà lloc a les 9 del vespre al Restaurant Ca l’Aligué de Manresa. Cal fer la reserva trucant per telèfon al 637 806 582 en horari d’oficina.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet